Saturday, August 8, 2009

HARI JADI ABANG SYAUQI - YG DIPERCEPATKAN...

HARI JADI Abang Syauqi jatuh bulan posa ni... 26 Ogos 2009. sebab jatuh dlm bulan posa, Baba percepatkan jdi ari ni.... baba order cup cakes dr Lin yg br berjinak2 nak bisnes cuppies ni... rasanya mmg moist sungguh... tak dan nak kasi org lain habis kami anak beranak sental...


Abang tersengih dengan cuppies yg baru sampai....
kakak mmg suka mende2 cenggini, bukan reti mkn nasi.... 'minah saleh celup'....

cuppies dgn nama Abang syauqi, gambo sebelum kena ngap ngan Baba.....



5 comments:

blogresipi said...

Happy birthday in advance kat Abg Syauqi... makan cupcake elok2... jgn comot2.hehehe

KV said...

awal pun awal la, janji sambut. Hehe
Hepi besday syauqi.

jue mj said...

ijan,
thank u aunty ijan... (syauqi cakap)

kv,
bukan sambut mende pun, saja order cakes n mkn.... hubby pun tak plan elok2, kalu tak bole wat acara mkn2, ajak jiran tetangga....

adanz said...

huhuhu babang senyum yg dibuat2!

蚵仔麵線Jeff said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin