Wednesday, May 27, 2009

Macam mana kalau kena pada kita?

Maghrib td, ada kwn sms bertanya pasal adik dia yg mengaji di tempat keje hubby. adik dia call bgtau dia dah dibuang study sebab ditangkap kes dadah. kakak dia ni dah gelabah n risau tp tak percaya, terus kontek jue tanyakan kebenarannya...

setelah dirisik oleh hubby jue, malangnya sumer citer adik dia tu benar belaka... kan bagus kalau jue boleh bgtau kat kawan jue, adik dia wat lawak je.... hmmmm.... bayangkan lah mcmana perasaan mak ayah dia bila dpt tau citer ni... berderai n kecewa hati depa kan.... (mak ayah budak ni tak tau lg, so far) macam mana plak kalau citer ni kena pd adik n keluarga kita sendiri?

2 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sian mak ayah die

jue mj said...

siti,
itu lah dia, mak ayah jg dr kecik harap besar jd manusia, mcmana anak dia bleh salah langkah.... (teringat plak kt mak abah kat kg)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin